2777
2789
عنوان

ی عالمه گوشت چرخ کرده سرخ کردم چی باهاش بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 37 پست
من خیلی خوردم ولی معمولا بینش سبزیجات یا گردو زرشک اینا میزارن. گوشت چرخی و مرغ قاطی خیلی سنگینه

منم یباراین چیزاریختم دیگه بعدش نپختم یادم رفت

باگوشت قیمه وکتلت بیشتر دوسدارم

و واویشکا

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستورشو بده عزیزم

پیاز سرخ کن بعدش گوشت بریز توش اونم سرخ کن و نمک و فلفل و زردچوبه ورب بزن بعد درشو بذار بپزه بعدش تا وقتی ک جا بیفته بذار روی شعله ی ملایم خیلی خوشمزه میشه ماک عاشقشیم

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

سرخ کرده رولت نمیشه ک وا میره😑

😑😑نگفتم گوشت تنها بپیچه یه قاشق بریزه داخل فیله سینه مرک که پهنش کردیم بپیچه 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

برای خوشمزه شدن سینه مرغ چیا بزنم؟؟؟ نمک فلفل سیر؟ توی آب نمک بذارم بمونه؟؟؟

اره هرچی دوست داری بزن نمک وفلفل وزعفران وسیر 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....