2777
2789
عنوان

اخلاق شوهرم

129 بازدید | 9 پست

شوهرم تو‌حالت عادی خیلی خوبه .‌‌..ولی تو یه سری مواقع مثلا موقع اساس کشی یه سره عصبی میشه...سر چیزای چرت ...الان یک هفته س در گیر اساس کشی هستیم هی صد بار سر چیزای چرت و پرت توپیده بهم ...انگار فقط خودشه که اعصابش خورده ...انگار همش از من طلبکاره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خوشمون میاد آخه خیلی

الان من نفهمیدم این تیکه اس و طعنه اس یا جدی

منظورم اینکه مردها خیلی بی‌حوصله هستن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
الان من نفهمیدم این تیکه اس و طعنه اس یا جدیمنظورم اینکه مردها خیلی بی‌حوصله هستن

غلط کردن بی حوصله اند والا اونا خونه ندارن که ماهم باید پا به پاشون زجر بکشیم آخرم اونا طلبکارن

غلط کردن بی حوصله اند والا اونا خونه ندارن که ماهم باید پا به پاشون زجر بکشیم آخرم اونا طلبکارن

باشه عزیزم .

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!