2777
2789
عنوان

لطفا راهنمايي كنين

209 بازدید | 34 پست

خانمها اگه ميخواستين از همسرتون جدا بشين ولي خونه پدرمادرتونم نريد، پولي ام نداشته باشين،چكارميكنين؟ ١٠ روزه خونه بابامم ولي خسته شدم.ميخوام برگردم خونه بايه برنامه ريزي درست تركش كنم.

خونه مونو مادرش خريده ولي نميدونم بنام شوهرم كرده يانه.چجوري بفهمم بنامشه؟ مهريه ام ٣٠٠سكه اس.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایطت سخته حالا باز خودت شاغل بودی یه چیزی یا مثلا خونه ایی چیزی به اسمت بود .ولی الان تو این وضع تورم و اقتصاد چجوری میخوای تنها زندگی کنی و زندگیتو بچرخونی اونم با یه بچه.

روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)

چاره اي ندارم.بهم خيانت كرده.چت شو توتلگرام ديدم.حالا بجاي اينكه شرمنده باشه هرروز باخانواده من دعوا ميكنه وبي احترامي.فكركرده من به كسي نگفتم خيانتشو. از رفتارش حالم داره بهم ميخوره.قهر نيستيم، ولي حتا دوتا جمله ام نميتونيم حرف بزنيم. دعوامون ميشه. پدرم ديگه خونمون نمياد بخاطر بي احترامياش.

ببخشید میپرسم چرا میخوای جدا بشی؟؟؟ میخوام بگم اگه مشکله حادی نداری جدا نشو زندگیتو خراب نکن همه تو زندگی مشکل دارن هیچ زن ومردی کامل نیست اگه میتونی تحمل کن ولی اگه واقعا غیرقابل تحمل هست میتونی یه مدت پیش خونوادت باشی درخواست مهریه هم بکنی بعده اینکه چیزی به دستت اومد بری مستقل بشی

اول از همه مهرتو بزار اجرا بلا فاصله همه داراییشو حتی ماشین ....با حساب و پول همشونو مسدود میکنن.....بعد از گرفتن مهر اقدام کن به طلاق.....بگو بچرم نمیخوام...اگه بگی میخوای طلاق میشه توافقی هیچیم دستو نمیگیرع

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

بله دوستمون درست گفتن اگه بگی میخوام طلاق بگیرم شاید خیلی طول بکشه یا بخوان توافقی جدا بشین ولی میتوتی حرفی از طلاق نگی و بگی مهریه مو میخوام بعدم طلاقتو بگیری

مهريه ام عندلاستطاعه اس.نميدونم بنامشه خونه يانه

خب سند و نداری؟؟؟نمیتونی ببینی مال کیه؟:. موفع خریدن با مامانش میرفت؟؟

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست
ببخشید میپرسم چرا میخوای جدا بشی؟؟؟ میخوام بگم اگه مشکله حادی نداری جدا نشو زندگیتو خراب نکن همه تو ...

مشكلاتم بددهني، عصبي بودن. كتك زدن، بي احترامي به خانوادم، خيانت كه نميدونم چقدر بوده،ديگه حتا ميگم شايد اوليم نبوده. اصلا ديگه حاضر نيست يك دقيقه راجع به مشكلاتمون حرف بزنيم.همش ميگه من تلاشمو ميكنم ولي هيچكارنميكنه،فرداش همون اش وهمون كاسه