میخوام برم داروخانه واسه جای جوش و جوشای زیر پوستیم یه کوفتی بخرم خسته شدم از خوددرمانی و نتیجه نگرفتن حالا بگین چی بگم چی بخرم خانوما پوستم خشکه جوشای ریز ریز و زیر پوستی زده و جاشون مونده و بعضیاشون اون زیر مونده لایه بردار نمیخواما لایه بردار بدبختم کرد اگه داروخانه چیز خوبی نداد بهم میرم عطاری به نظرتون از داروهای عطاری چی خوبه که بگیرم میخوام که راهنماییم کنید نه اینکه دعوا یا سرزنشم کنید خو گوناه دالم درضمن پوستمم رنگش روشنه سفیدم چیکا کنم بگین
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
پوسته ریزی شدید نمیاره؟شما استفاده کردی ؟اگر بله چه قیمته ؟
نه زیاد خشك نمیكنع
روی خود جوش باید بزنی
حدود15 تومن خریدمش
جلدش آبیه
اینو یه دكتر پوست بهم داد
برا جوشای زیر پوستیم
گف كمك میكنه زودتر برسن
راسته میگن بنزوییل پراکسید رنگ موهای اون ناحیه رو میبره؟
والا نمیدونم
ینی روی رنگ دانه های پوست اثر داره؟
نشنیدم
تا حالا مال خودمم عوض نشده