2789
عنوان

خانمای شاغل

116 بازدید | 12 پست

شماهم سرکارتون تبعیض قائل میشن

امروز فهمیدم مدیرم از حساب خودش واریزی انجام داده برا بعضی از پرسنل

دلم واقن گرف..

میشه دلداریم بدین..

حجم کار من زیادتره پولش میره جیب اونا

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

ی حس تنهایی بهم دست داد

ک یواشکی ماها انجام میدن..

بعد من اصلا تو کارم کم نمیزارم 

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره تا دلت بخواد، خدا ازشون نگذره

چطور کنار میای

چطور کنار میای

مجبورم

منم مثل قبل به حرف رئیسم گوش نمیدم و کارها با کیفیت قبل انجام نمیشه، هروقت چندوقت یکبار صلاح باشه به روش میارم تبعیضهاشو

.                                                                  
منم تجربه کردم هیچ فقط گذر میکنم

همون همکارم بیشعور هروقت پیشش میشینی بیشتر ناله میکنه..

ازونورم یواشکی پول میگیزه

مجبورممنم مثل قبل به حرف رئیسم گوش نمیدم و کارها با کیفیت قبل انجام نمیشه، هروقت چندوقت یکبار صلاح ب ...

کاش منم میتونستم یه حالی ازشون بگیرم

مجبورممنم مثل قبل به حرف رئیسم گوش نمیدم و کارها با کیفیت قبل انجام نمیشه، هروقت چندوقت یکبار صلاح ب ...

دوس دارم ب روی مدیرم بیارم واریزشو ک فهمیدم ..

نظرت چیه

دوس دارم ب روی مدیرم بیارم واریزشو ک فهمیدم ..نظرت چیه

با لحن بد نه ولی به روش بیار، بعضی وقتها فکر میکنن آدم هیچی حالیش نیست

.                                                                  
با لحن بد نه ولی به روش بیار، بعضی وقتها فکر میکنن آدم هیچی حالیش نیست

دقیقا دیگه

هرچی کار میزارن برا من..

ازونور...

همون همکارم بیشعور هروقت پیشش میشینی بیشتر ناله میکنه..ازونورم یواشکی پول میگیزه

طبیعیه 

من یه همکار صمیمی داشتم میومد پیش من مثلا حرف بکشه ازم ، بعد می‌رفت به بقیه می‌گفت ، دوباره برای من تعریف می‌کرد که آره فلان حرف رو به فلانی زدم (دقیقا حرفی که من بهش گفتم )

با پارتی بازی کارش جور شده بعد خودش بقیه رو نقد می‌کنه 

طبیعیه من یه همکار صمیمی داشتم میومد پیش من مثلا حرف بکشه ازم ، بعد می‌رفت به بقیه می‌گفت ، دوباره ب ...

دقیقا اینم با حرف ببر و دربیار و.. مونده وگرنه هنری نداره