2777
2789
عنوان

تهوع حاملگی هفته هفتم

71 بازدید | 14 پست

دکترم بهم گفت دمیترون قبلا تجویز میکردیم ولی الان نخور چون ممنوع شده ولی متوکلپرامید نوشت برام گفت روزی دو تا سه تا بخور 

حالا تو نی نی سایت هر دوتا رو رد میکنن میگن ضرر داره آخر موندم چیکار کنم من نمیتونم این وضعیت رو تحمل کنم مامانم هم همش گیر داده میگه زمان قدیم ما تا ۹ماه تحمل کردیم تو هم باید تحمل کنی بخدا خیلی خسته شدم اصلا نمیتونم تکون بخورم خونه زندگی از دستم در رفته میترسم قرص بخورم خدایی نکرده اگه اتفاقی برا بچه هام افتاد بزارنش تقصیر قرص خوردنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص b6 هم خوبه من میخورم 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

ینی واقعا روی تهوع تاثیر داره؟

برای من اثر داشت خیلی تهوعم کمتر شد ، البته اگر تهوعت شدیده نمیدونم واقعا ! چون روی بعضیها این جواب نیست ، امتحان کردنش ضرری نداره!

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چه جالب ، منم هفته ی هفتم بارداریمه 😊

نمیدونم دقیقا کی باید برم سونوگرافی !!! 

خودت دل ضعفه نمیگیری ؟ مامانم میگه اگه دل صعفه نگیری ممکنه حاملگیت پوچ باشه !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...