2777
2789

کلا شد ۳۹۰ تازه فول بادیش ۴۵۰ بود دستگاهشونو گفت الکساندرایت تیتانیوم به نظرتون جواب میگیرم با این قیمت؟اصلا این دستگاه رولی هست یا شاتی؟

حساب کاربری دست دونفرهست🤍

چه خوبه قیمتش الان فول بادی حدود ۸۰۰ اینا هس

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو همین تو اهواز زیاد شده قیمت پایین میزنن برای جذب مشتری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره بخاطر همین میترسم جواب نگیرم

شاید به مناسبت این که دم عیده آف زدن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

رولیهتیتانیوم بدرد نمیخوره اصلا واسه همین قیمتش پایینهبرو کندلا اون شاتیه بهداشتی هم هست

اخه کلی رضایت داشتن کلینیکشون هم خیلیییی شلوغ بود راستی عزیزم بعد از چند جلسه جواب میده؟

حساب کاربری دست دونفرهست🤍

اره نوشته بودن بخاطر عیده

همین دیگه نگران نباش پس

رولی نرید اگر گارداسیل نزنید🌹

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫