2777
2789
عنوان

زخم کاری

66 بازدید | 9 پست

بچها من باردارم بعد زخم کاری دیدم حالم خیلی بد شد😭😭😭

وایییی سیمااااا💔💔💔آخ دوقلو بودن؟؟؟؟🤕🤕😭😭

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدبخت سیما

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

سوسول نباش فیلمه .نه دوقلو کجا بود مالک چرت و پرت گفت

🥲

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
فیلمه بابا، و داستانش خیلی دور از واقعیتهپس بیخیال

به فوبیاهام اضافه شد💔😂

بدبخت سیما

واقعااااااا واییییی😭💔

به فوبیاهام اضافه شد💔😂

واقعا چی به فوبیات اضافه شد؟ 

شوهرت اوسکول بشه بهت شک کنه با بالشت خفه ات کنه؟! 

حرفا میزنیدا 

فیلمه اینا 

منم دیدم 

واقعیتش دلم اصلا برا سیما نسوخت

شاید حقش نبود اینجوری شه واسش 

اما خیلی هم چوب تو لونه مار میکرد

کذاب لعنتی

آدم فضول و شیاد بالاخره یه روزی یه جایی باید بشینه سر جاش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

واقعا چی به فوبیات اضافه شد؟ شوهرت اوسکول بشه بهت شک کنه با بالشت خفه ات کنه؟! حرفا میزنیدا فیلمه ای ...

آره میترسم یه بار دعوامون شه خفم کنه🤕🤕

سر همین فیلم لعنتی ترسیدم اه

نمیدونم ... دلم برای ذوقش سوخت آخه خودم لحظه مادرشدنم یادمه که چقد ذوق و برنامه داشتم که همسرم خوشحال کنم ولی تصور این  خیلی سخته