2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد ازدواج کنم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اون زمان قدیم بوددد الان باید خیلی زرنگ باشی اونایی که با هزار نفرن شانس میارنننن

دقیقا یه دوستم صد تا دوس پسر داشته انقد براش خواستگار میاد 

من با یکیم نبودم هیجی ب هیچی باورت میشه 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
مامان من میگه دوست بشی خطرناکه نمیزارم بری دیت منم میگم قرار نیست تو ماشین طرف کافه اینا که خطرناک ن ...

دوست دیگه چیه هعیی

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

شایدم نباید زیاد سخت بگیری

یعنی چی ؟ اگه خونه ماشین کار نداشته باشه قبول کنی یعنی ؟ 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

والا منم کارمندم هیچی به هیچی

خیلی عجیبه من فکر میکردم همه کلی خواستگار دارن 

من چون تو خونه نشستم خواستگار ندارم 🥲

خواهر من وقتی رفت سرکار کلییی خواستگار پیدا کرد 

فکر میکردم اگه منم برم اینجوری میشه 

شاید الان نمیشه منتظر خواستگار بمونیم باید خودمون دستبکار بشیم😅

خیلی بده ماهایی که نمیتونیم دوست بشیم مجرد میمونیم 🥲🥲

نه اسی مجرد نمیمونی چون اکثر مشاغل ترجیح میدن زنِ معلم داشته باشن فقط باید به خودت برسی 

مخصوصا رژ لب زدن

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

بیا اینشکلی بشیم د بدبختی بلدم نیستم🤧😂

عشقم ی لطفی میکنی یه لینک بدم شخصیت گزارش میزنی

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
رل منظورمه

رل چیه ؟