2777
2789
عنوان

بچه ها دو تا شومیز سفارش دادم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 36 پست
اگه چیزی تو ذهنت بود ک راحت باشه بهم بگو. مرسی. طلاهم بخر. بعدا دعام میکنی. حتی اگه نمیتونی یهویی ب ...

بستگی به روحیات خودت داره عزیزم لاین های آرایشگری پر درامد هستن ولی سرمایه اولیه میخواد برای آموزش و خرید وسایل

چشم عزیزم طلا هم میخرم💗

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من مجرده همش سفره ،توام برو اونوقت من عقد بودم با شوهرم میخندیدم میگفت نخندین من جوون دارم بعد ...

با کی برم سفر؟ چندبار به دوستام گفتم اونام شاغلن و مجرد ولی هر سری پیچوندن🥲

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

منم مثل توام اما واسه خوراکی بیشتر 😂 این خوب نیست واقعا☹️ امسال سه تا لباس پاییزه گرفتم😑 دوتا بارو ...

من بیشتر تو جوگیری خرید میکنم🤣اخه چیزایی که میخرم قابل پوشیدن تو خیابون نیست مثلا یه کراپ کت خریدم فقط تو خونه میپوشم جلو آینه خودمو نگا میکنم😐اصلا قابل پوشیدن تو خیابون نیست😑

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘