2777
2789
عنوان

خواب همسر آینده 😀

161 بازدید | 23 پست

من کلی تاپیک خوندم چند روز پیش در موردش ولی یکم شک داشتم

قبلش زندایم گفت وقتی جوون بوده خیلی سال پیش یه سیب قرمز گذاشته زیر بالشش و خواب دایمو دیده منم یکم تحقیق کردن دیدم نینی سایتم همینو گفتن🤣 فقط گفتن ۷ تا هسته سیب بزار زیر بالش خلاصه دیشب خوابشو دیدم😀🤣 ولی من هسته سیب نزاشتم بجاش ۶ تا سوره بود خوندم حالا نمیدونم واقعا با اون ازدواج میکنم یا نه🤣🤣🤣

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کدوم سوره ها می‌دونی ؟بعد اون دونه سیب چیه قضیش

شمس،لیل،تین،اخلاص،فلق،ناس

این سوره ها هر کدوم رو ۷ بار میخونی باید وضو بگیری و پریود نباشی رو به قبله بخوابی و روی شونه راست نیت کنی که تو خواب همسر آیندتو ببینی اگه شب اول دیدی که چه خوب اگه نه تا هفت شب میتونی ادامه بدی

کدوم سوره ها می‌دونی ؟بعد اون دونه سیب چیه قضیش

اون هسته سیب اینجوریه که باید یه سیب پیدا کنی ۷تا هسته داشته باشه نه کمتر نه بیشتر شب بزاریش زیر بالشت و نیت کنی

خیلیا گفتن خواب همونی که دیدیم باهاش ازدواج کردیم منم امتحان کردم حالا ببینم با همون ازدواج میکنم یا ...

حآجی دیشب سیب گذاشتم یادم نمیاد خواب دیدم یا ن 

نکبت اینقد کم سعادته که تو خوابامم نیست😂😂

.....

حآجی دیشب سیب گذاشتم یادم نمیاد خواب دیدم یا ن نکبت اینقد کم سعادته که تو خوابامم نیست😂😂

من یادم رفته بود یهو یادم افتاد کیو خواب دیدم🤣 ولی این سوره ها خیلی بهتره 

اون هسته سیب اینجوریه که باید یه سیب پیدا کنی ۷تا هسته داشته باشه نه کمتر نه بیشتر شب بزاریش زیر بال ...

فکر کن اینکارو کنم مامانم صبح بگه سیب بالا سرت چیکار می‌کنه بعد ازین قضیه هم خبر داشته باشه واویلا😂