2777
2789

یه بار ازمایش دادم بالا بود دوباره باید بدم دکتر نگفت روز چندم ازمایش بده، فردا روز سوم پریودمه میخام حتما فردا بدم ازمایش و، ولی میگن سه روز قبل نباید لبنیات خورده باشی من امروز عصر یه تیکه کیک خامه ای خوردم تا فردا ۱۲ ساعت میگذره حالا چیکار کنم بازم تاثیر میزاره

کی گفته زر زدن بابا فقط رابطه ج نباید داشته باشی موقع آزمایش دو ساعت از بیدار شدنت گذشته باشه سینه هات تحریک نشده باشه استرس نداشته باشی

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته زر زدن بابا فقط رابطه ج نباید داشته باشی موقع آزمایش دو ساعت از بیدار شدنت گذشته باشه سینه ه ...

ببین سینه هامو فقط یذره معاینه کردم واسه کیست اونم ساعت ۴ عصر تا فردا صبح ۱۲ ساعت میگذره ، تاثیر که نمیزاره واس آزمایش ؟