2777
2789
عنوان

همه بیاید جواب بدین کنجکاوم

62 بازدید | 13 پست

غذای موردعلاقتون و غذایی که متنفرید بگید خودم عاشق زرشک پلو بامرغ و کباب کوبیده هستم از غذاهایی که دنبه (تو خورشت)و روغن حیوانی دارن خوشم نمیاد حالم بد میشه نمیتونم قورت بدم اصلا ولی کباب دنبه میخورم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم زرشک پلو دوس دارم 

از کله پاچه متنفرم

کوردم:)                                                                                    ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

من قرمه سبزی و کوبیده و سالاد الویه دوست دارم و از فسنجون و غذایی که توش قارچ و فلفل دلمه باشه بدم میاد. فسنجون رو یه بار خوردم و خوشم نیومد.

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

اصلا شیر شاید اونم سالی یکبار

برعکس شما ، من عاشق شیرم. دو سه روزی یه بار، یه شیر یه لیتری رو تو یه وعده میخورم، عین نوشابه، میگیرم تو دستم و میخورم.

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

شیرین بود یا ترش؟

تا حالا که خودمون درست نکردیم. ولی حدودا دو سال پیش، توی یه جشن عروسی، چند نمونه غذا، سلف سرویس بود، یکی از غذاها فسنجون بود، خوردم و خوشم نیومد. پر از رب انار بود و ترش و ته مزه ی تلخی داشت.