2777
2789

بچه ها من اصلا بچه نمی‌خواستم خیلی سفت و سخت پیشگیری میکردم .

هم دستگاه گذاشته بودم هم روش پیشگیری ک.ا.ن... داشتم حالا چند روز حالم بد بود همش تهوع و سردرد و گوش درد داشتم رفتم متخصص گوش حلق بینی اول گفت مایع تعادلی گوشت تکون خورده استراحت کن .بعد دیشب دوباره حالم بد شد رفتم یه آزمایش نوشت صبح رفتم انجام دادم ظهر نتیجه اومد که بارداری مثبت شده . اصلا جا خوردم رفتم سونو ....سونوگرافی گفت ۱۶ هفته ای در حالی که بهش گفتم من همه پریودی هام سر موقع بوده گفت خانم من چهارتا ساک میبینم نه یکی حالا چه خاکی به سر بریزم من اصلا بچه نمی‌خواستم و تمام تلاشم رو برای پیشگیری کردم اصلا رابطه محافظت نشده هم نداشتم 

وای چهارتا ساک یعنی چهارتاش توشون بچه است؟

ممکنه کیستی چیزی باشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا  که نمیدونی برو مراکز ناباروری یه سر بزن ببین چه خبره یک ملیارد میدن شانسشون فقط یه درصده ولی میکنن اینکارو وقتی برگزیده خدا شدی که  اینهمه نعمت داده چرا میگی   نه توروخذا یه دعا هم واسه مادر من بکن

ممکنه پوچ باشن بعضیاشون یا تا اخر رنده نمونن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

خب شکمت الان باید خیلی بزرگ باشه چطور نفهمیدی

من چند ساله بدنسازی میرم و شکمم تخت تخت هست حتی الآنم میرم و یه ذره فقط تو این مدت شکمم بزرگتر شد من فکر کردم چون رژیمم رو رعایت نمیکنم از اونه اصلا علائم نداشتم که 

عروس فامیل ما دوقلو دختر باردار بود  میزد تو‌ سر خودش

وقتی هم بچها بدنیا اومدن هر روز که میگذشت یه خطی میکشید روی تقویم 

هعی میگفت اینا کی بزرگ میشن 

الان بچهاش شده ۱۳ سالشون ماشالله 

بزرگ میشن غصه نخور