سلام بچه ها خیلی ناراحتم صبح بیدار شدم یه پیام از پدر شوهرم داشتم که درباره استخدام چند خانم برای بسته بندی بود خیلی ناراحتم من لیسانس حقوق دانشگاه ملی با معدل 18دارم واقعا ازاین کارش ناراحت شدم هر وقتم منو میبینه تیکه میندازه که تو بیکاری😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باهاش صحبت کن بگو با بیکاری زنها مشکلی دارین همسرتونو بفرستین سر کار من راحتم
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
انقدر حتمأ تو جمع اونا ندارم ندارم کردین که فکر می کنه شما نون تو خون می زنین می خورین ، کمی سیاست داشته باشین اجازه ندین کسی نه داشتن تونو بفهمه نه نداری تون ، این کارا رو کنید منتظر همچین توهینایی از سوی اطرافیان باید باشین