2777
2789

خانوم ها مادر ها لطفا به درد من هم رسیدگی کنید

من دخترم همیشه باهوش بود تاپ کلاسشون بود نمره هاش همه عالی تا امسال که رسید به کلاس سوم خیلی درس هاش افت کرده 

من رفتم با مدیرشون صحبت کردم گفتم چرا دانش اموز های مشکل دار به مدرسه ثبت نام میکنید یا حداقل کلاسش رو عوض کنید با دختر من یکی نباشه ولی کو گوش شنوا هی میگن خانوم نگران نباشید ولی من فکر میکنم خانواده ی دختر اوتیسمیه خیلی پولدارن برای همون مدرسه دستشون تو همه

دخترم میگه من نمیخوام با کسی دوست بشم بیرون نمیاد باهامون همش جیغ میزنه حتی بردمش پیش دعا نویس گفتن نگران نباش 

به قرآن خیلی نگرانم نمیتونم. دیگه به کسی اعتماد کنم اطرافمون هم مدرسه ی دیگه ای نیست

واقعا خجالت اوره

دنیا داره میره به سمت آموزش و پرورش فراگیر

بعد اولیا میدن مدرسه میگن اینجا ارث پدری ماست بچه اوتیسم که سنجش ورودی هم قبول شده ثبت نام نکن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حق دارید که نگران دخترتون باشید و واقعا کار مدیر مدرسه اشتباهه ک ب حرف اولیا گوش نمیکنه ولی نه ب خاطر قبول کردن بچه ای ک اوتیسم داره 

چون اون بچه گناهی نداره و مثل بچه های عادیه 

اوتیسم هم بیماری مسری نیست ک دختر شما ازش بگیره و شبیهش بشه :)

بچه ای ک اوتیسم داره بچه مشکل دار نیست این حرفتون قشنگ نیست ب نظرم 

افت تحصیلی دخترتون هم من بیشتر فکر میکنم ب خاطر سنگین تر شدن و اضافه شدن درس هاست که با تمرین بیشتر و گذر زمان درست میشه و طبیعیه 

سلام .....ببین من خودم درگیر این ماجراها بودم خیلی از مادر های این تیپی هم درگیرن...علتش اینه که قانون درست و حسابی نداریم توی این زمینه الان توی کانادا توی هر مدرسه  برای این بچه ها یک کلاس جدا دارن و توی زنگ تفریح همو میبینن والدین دیگه هم نمیتونن زیاد اعتراض بکنن البته اون مدارس دولتی هستن 

سلام .....ببین من خودم درگیر این ماجراها بودم خیلی از مادر های این تیپی هم درگیرن...علتش اینه که قان ...

تو انگلیس مدرسه جداگانه هست 

البته اوتیسم طیف های مختلف داره ولی طیفی که بتونه سر کلاس معمولی بشینه حتما خیلی خفیفه 

تو انگلیس مدرسه جداگانه هست البته اوتیسم طیف های مختلف داره ولی طیفی که بتونه سر کلاس معمولی بشینه ح ...

من اونجارو زیاد مطلع نیستم اما بالاخره برای هر مشکلی راهکاری هست به نظر من جداسازی صر خوب نیست