2777
2789

اول من ازش خوشم اومد و بعدم اون کلییییییی نخ داد خیلی ام زیاد چت میکرد از طرفی تا استوری میزاشتم تو ده دقیقه اول میدید اما الان حتی استوریمم نمیبینه واقعا رفته رو مخمممم از طرفیم الان تو یه مکانی دارم فعالیت می کنم که اونم هست می خوام فراموشش کنم نمیشههه ولی تو اون مکان اصلا به رو خودم نیاوردم که میشناسمش نمی دونم باید اونجا ه رفتاری نشون بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادی باش چون جدی نبودی براش و فقط کنجکاو بوده دربارت خیلیا ارزش ندارن فدا سرت

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

کراشه شیفته و عاشق که نیست خب ممکنه نظرش عوض شده🤷🏻‍♀️

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
عادی باش چون جدی نبودی براش و فقط کنجکاو بوده دربارت خیلیا ارزش ندارن فدا سرت

من اکسمو اومدم فراموش کنم یهو از این خوشم اومد دوساله تقریبا تو ذهنم اینو جایگزین اون کردم به راحتی نمیتونم بزارم کنار سختمه

من اکسمو اومدم فراموش کنم یهو از این خوشم اومد دوساله تقریبا تو ذهنم اینو جایگزین اون کردم به راحتی ...

چرا بابا میتونی زمان باید بگذره یه مدت به کسی محل نده عشق واقعی بیاد اینا آبدوغ خیارین رهگذرن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

منم دقیقااااا این بلا سرم اومد

هنوز دنبال دلیلشم

هنوز‌منتظرم بیاد دلیل رفتارشو توضیح بده

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

منم دقیقااااا این بلا سرم اومدهنوز دنبال دلیلشمهنوز‌منتظرم بیاد دلیل رفتارشو توضیح بده

من واقعا وسواس فکری دارم همش حس میکنم کلا شخصیت جذاب نیست که اینطوری میشه