2777
2789
عنوان

کرم پور گابرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترا من کالیستا کرم پودرشو تازه خریدم. خوبه؟؟

اره برا روزانه خوبه 

لیپ گلاس هاش خیلی خوبن حتما بگیر اگه اهل لیپ گلاسی

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

دقیقاً واقعاً واقعا دیگه نمیشه به نظرات نی نی سایت اعتماد کرد.مگاماره کجاییه قیمتش تو چه رنجیه؟

ماندگاری خیلی خوبی داره. قیمتش یه کم گرونه

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

خخخ گاهی بیا جات خالیه😂🥰

😂چشم 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من کرم پودری دوست دارم که رنگش بژ باشه گابرینی هیچ کدوم از رنگ‌هاش بژ نیست و روی پوستم خوب نخوابید

اره رنگش گچیه 

ولی کاورش طبیعیه 

من پوستم خیلی حساسه ولی اصن جوش نزدم باش 

بعد اینک اصل و فیکم زیاد داره

دانه ای بیچاره بودم زیر خاک   دانه را دوردانه کردی عاقبت