2777
2789

سلام دوستای گلم. من روی صورت و گردنم خال های گوشتی و غیر گوشتی زیادی دارم ولی بزرگ نیستن. دوس دارم از شرشون خلاص شم. برداشتن خال با لیزر بهتره یا جراحی؟ هزینش چقدره؟ کسی دکتر خوب برای اینکار تو گرگان سراغ داره؟

ممنون میشم‌ راهنماییم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دقیق نمیدونم ولی میگن به خال دست نزنید سرطان میاره😐

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
کدوم شهر هستین

گفت که گرگان

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
گرگانم گلم

عزیزم بیمارستان رازی پوست تهران بهترین جا برای این درمان هاست اگه بیمه تامین اجتماعی هم داشته باشین که دیگه عالیه برای همین شهرتون پرسیدم 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
عزیزم بیمارستان رازی پوست تهران بهترین جا برای این درمان هاست اگه بیمه تامین اجتماعی هم داشته باشین ...

یه روزه میشه همه خال هارو برداشت؟ برم تهران بردارم. چون یکی از اشناهامون میگفت دونه دونه باید برداشته بشه!

یه روزه میشه همه خال هارو برداشت؟ برم تهران بردارم. چون یکی از اشناهامون میگفت دونه دونه باید برداشت ...

باید دکتر پوست چک کنه برای من حالت زگیل طور بود در گردنم کرایو یا همون فریز کردم و خب یک روزه و کلا یک ربع وقت برد ولی برای چک دوباره گفت سه هفته دیگه بیا

مرسی ک جواب دادی عزیزم. هزینش چقد بود؟ من کلی خال دارم 😐

برای من ۴ تا زگیل کوچک بود شد ۱۵ هزار تومان عزیزم