2777
2789
ژیل بوته ۹۰۰ تومن

همون که رنگش صورتی کمرنگه؟

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

درمالیفتم خوبه

آره من ۲۰۰ گرفتم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم به جاش یه ضدافتاب مای فلوئیدی بزن از روش سی سی کرم فارماسی اینجوری بهتر میشه جفتش باهم 500 نمی ...

دقیقا من اینارو میزنم البته همون سی سی هم کم پیش میاد همون ضد افتابو میزنم فقط

رنگشون فرقی نداره؟

دو نمونه هست یکی هست رنگ بژ گرون تره چهار صد و ایناس 

ازین رنگ های معمولی دویست و.. 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

اره ،سفیدم توش دارهبرا من ک خوبه راستشولی قیمتش ۹۰۰

واقعا خیلی گرونه 

قیمتش اندازه ضدآفتابای کره‌ای هست

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4