پسرم هفت سالشه اگه به حرفش گوش ندم پرخاشگری میکنه مداد میگیره بزنه به چشام یا هر وسیله دیگه سمتم پرتاب میکنه. خیلی هم سخته که آرومش کنم . بیش فعالی هم نداره. درسش تو مدرسه خوبه. به نظرتون رفتارش طبیعیه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه دیگه یه کم زیاده روی میکنهرفتار شما باهاش چطور بوده از اول؟کلا جو خونه تون ارام هست و با همدیگه ب ...
آره جو خونه خیلی آرومه. حتی پسرم اجازه نمیده تو خونه منو باباش حرف بزنیم. در این حد از اول فقط. حرف خودش بوده. هر چی هم خواسته براش فراهم کردیم ولی هر چی بزرگ تر میشه زورگوییش بیشتر میشه. حتی از وقتی فهمیده من باردارم مدام تهدید میکنه که محکم میزنم به شکمت. که نی نیت بمیره اگه به حرفم گوش ندی
مشاور بردمش جالب اینجاست تو مدرسه و جلوی مشاور اینقدر آروم و عاقل رفتار میکنه که هیچ کس باورش نمیشه که این بچه تو خونه اینجوری پرخاشگر باشه. حتی تو فامیل هر کی میبینتش میگه چه آرومه