2777
2789
عنوان

بانک رسالت

64 بازدید | 11 پست

سلام. بانک رسالت کسی حساب داره؟ معتبره؟ ما هی تبلیغش دیدیم حساب باز کردیم که بعدا بتونیم وام بگیریم. همه چیش اینترنتی هست شعبه اصلا نداره. حالا میترسم پول بریزم 😅

میگن وامای خوبی داره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ما چندین ساله داریم ازش وام های خوبی هم گرفتیم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری وام میده ؟ضامن هم میخواد؟

ما دستگاه پوز داریم امتیاز پولی که میخوابه

بله ضامن میخواد

البته به اونایی که جواز کسب دارن وام میده

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
یعنی بدون جواز وام نمیده؟

نمیدونم عزیزم

فقط میدونم وامی که از طریق امتیاز حساب میگیریم نیازه که طرف جواز داشته باشه

شاید طرح های دیگه ای هم داشته باشن

اها ممنون

شوهر خواهرم میگه چند تا وام گرفتم ازش. ضامن نمیخواد فقط دفه اول باید یه فیش حقوقی موقع درخواست وام بذاری. مبلغ وامش بستگی به امتیاز حساب خودت داره. حالا من حساب باز کردم فهمیدم اصلا شعبه نداره. تو شک افتادم 

شوهر خواهرم میگه چند تا وام گرفتم ازش. ضامن نمیخواد فقط دفه اول باید یه فیش حقوقی موقع درخواست وام ب ...

اره شنیدم شعبه نداره 

اما میگن زیر نظر بانک ملی مرکزیه 

منم تازه حساب باز کردم اینترنتی