سلام. بانک رسالت کسی حساب داره؟ معتبره؟ ما هی تبلیغش دیدیم حساب باز کردیم که بعدا بتونیم وام بگیریم. همه چیش اینترنتی هست شعبه اصلا نداره. حالا میترسم پول بریزم 😅
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
فقط میدونم وامی که از طریق امتیاز حساب میگیریم نیازه که طرف جواز داشته باشه
شاید طرح های دیگه ای هم داشته باشن
شوهر خواهرم میگه چند تا وام گرفتم ازش. ضامن نمیخواد فقط دفه اول باید یه فیش حقوقی موقع درخواست وام بذاری. مبلغ وامش بستگی به امتیاز حساب خودت داره. حالا من حساب باز کردم فهمیدم اصلا شعبه نداره. تو شک افتادم