2777
2789
من یک طلا نو خریدم 4گرم بود فقط 50هزارتومان مالیات و اجرتش شد

اره خیلی اجرت میگیرن.دوستم انگشترخریده ۵۰۰شوهرخالش گفته بمن میگفتی کارکرده همین مدل می اوردم برات۳۰۰.حالامن بهش گفتم دوتابرام بیاره موقع فروش میگه زیادضررنمیکنی

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان یه سوال دارم برای کسی میخوام بپرسم بنظرتون کسیکه نزدیک پنجاه ملیون طلا داره بفروشه بزاره بانک سود ماهی نزدیک ششصد بگیره بهتره یا بزاره بمونه؟ نظرتونو میگین؟ با دلیل 

بیاد ندارم  بالا رفته باشه و دوباره پایین ااومده باشه حالا نوسانم بکنه نهایتا تو همین رنج قیمت ...

چرا چند سال پیش یهویی رف بالا و باز اومد پایین

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

به نظرتون الان طلا عوض کنیم ضرر میکنیم یا استفاده؟؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄