2777
2789
عنوان

وسواس تیک صورت دارم خیلی عذابه

189 بازدید | 12 پست

تیک وسواسی دارم

مثلا محکم پلک زدن و.... 

کاملا ارادیه، ولی انجام ندم استرس شدید میگیرم

جوری اینکارو میکنم که کسی نبینه وگرنه انگ دیوونه بودن میزنن بهم!

خانما 

خیلی تو عذابم

کسی اینطور بوده چیکار کردین خوب شدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا فکمو کج میکردم ارادی باید اونقد انجام ندی تا عادتش از ذهنت بره بیرون

وای وای دقیقاااا همینکار رو منم میکنم 

شما خوب شدی الان؟

خیلی سخته انجام ندادنش

حس میکنم دارم دیوونه میشم

وای وای دقیقاااا همینکار رو منم میکنم شما خوب شدی الان؟خیلی سخته انجام ندادنشحس میکنم دارم دیوونه می ...

باید به خودت تلقین کنی چند روز اول ممکنه خیلی عذاب آور باشه ولی کم کم میزاریش کنار چیزی نیست

وای وای دقیقاااا همینکار رو منم میکنم شما خوب شدی الان؟خیلی سخته انجام ندادنشحس میکنم دارم دیوونه می ...

سلام خوبین..یکی از تایپیکا گفته بودین لرزش سر یا همون پرش سرو گردن تو خواب داشتید خوب شدید؟؟ علایم چی بود؟

♥️😍♥️
سلام خوبین..یکی از تایپیکا گفته بودین لرزش سر یا همون پرش سرو گردن تو خواب داشتید خوب شدید؟؟ علایم چ ...

سلام 

اره شکرخدا خوب شد، دقیق یادم نیست مال چند سال پیش بود

تاپیکم هست توضیح دادم

مال اضطراب بود برای من 

سلام اره شکرخدا خوب شد، دقیق یادم نیست مال چند سال پیش بودتاپیکم هست توضیح دادممال اضطراب بود برای م ...

منم رفتم دکتر همه چی نرمال بود..ام آر ای نوار مغز آزمایش دادم...شکر خدا سالم بود آخرش گفتن استرس..لعنت به گوگل که میترسونه

♥️😍♥️
سلام اره شکرخدا خوب شد، دقیق یادم نیست مال چند سال پیش بودتاپیکم هست توضیح دادممال اضطراب بود برای م ...

سلام راهی برای تیک چشمت پیدا کردی منم یکساله بعد فوت مادرم اینجوری شدم و خوب هم نمیشه نمی‌دونم چیکار کنم دکتر هم بخاطر عوارض داروهای اعصاب نرفتم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏