2777
2789
عنوان

انرژی زا و قهوه رو با هم خوردم

354 بازدید | 15 پست

قاتی شون نکردم، قهوه فوری رو خوردم یه کم بعدش یه هایپ خوردم الان یه کم بدنم لرزش داره، بعد از یه مدت که بخورم عادی میشه؟؟ من قبلا وابستگی شدید به قهوه داشتم اما اینطوری نمیشدم، برای تمرکز و ظب بیداریم مجبورم بخورم، میشه اگه شما کار دیگه ای بلدین راهنماییم کنید؟؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه و هایپ رو باهم نخووور 

من هرروز ی قهوه ی دوبل میزنم ولی هایپ اصلا 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

عزیزم از علائم اوور دوز بد زدی منم یبار ایطور کردم نیم ساعت تو آشپزخونه بیهوش افتادم هیچکسم نفهمید🤦 ...

اخه نمیدونم چیکار کنم مجبورم برای اینکه بیدار بمونم و کسل نباشم اینکارو کردم