2821
2789

دوهفته ست خوردم قرص اورژانسی وسط تخمک گذاری هم بودم انگار، پریود هم نشدم بعد دوهفته  

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●

قرص اورژانسی خوراک حاملگیه

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی چی🙄

متاسفانه خیلی از قرص ها الکی هستن البته که باید درست هم مصرف کنی

اگه چتد روزه عقب انداختی احتمالش هست که

البته قرص هم یکمی سیکل رو به هم میزنه

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز