2777
2789

اول لطف خدا ولی بعد من با طب سنتی تقریبا درمان کردم

۱۴ شب عسل اصل تزریق واژینال کن (رابطه نداشته باش تو این مدت)  

روزی یک قرص جوشان ویتامین سی و روزی یک لیوان دمنوش پنیرک و یک لیوان دمنوش پونه بخور

این دوتا دمنوش رپ به شوهرت هم بده که اگه اون هم عفونت و میکروب داره از بین بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول لطف خدا ولی بعد من با طب سنتی تقریبا درمان کردم۱۴ شب عسل اصل تزریق واژینال کن (رابطه نداشته باش ...

برای من زخمم داخلی نیست بیرونه نزدیک دهانه دیده میشه معذرت میخوام وقتی لابیا رو باز میکنه یبار چند وقت پیش عسل طبیعی زدم یشدت سوخت خیلی سوخت رفتم شستم سریع 

نه گلم انشاالله برو دکتر من دکتر خبره تو این زمینه نمیشناسم وگرنه معرفی میکردم

دکترام اذیتم کردن اولی گفت التهابه زخمه دارو داد خوب نشدم دومی گفت هرپس هست گفتم نه تبخالی داشتم  نه خارش گفت نه دارو رو استفاده کن اونم استفاده کردم خوب نشدم میترسم برم بگن بیا نمونه برداری پیش نسیم ابراهیمی رفتم یکی یه دکتر دیگه بهم معرفی کرد اون مریم الهویی نظری فکر کنم میگفت خوبه حالا نمیدونم برم پیش همین قبلی یا میگم نه تشخیصش اشتباه بود برم دکتر جدید یا میگم این پروسه ازمون و خطا باز با دکتر جدید تکرار نشه 

دکترام اذیتم کردن اولی گفت التهابه زخمه دارو داد خوب نشدم دومی گفت هرپس هست گفتم نه تبخالی داشتم نه ...

من همیشه میرم برای مشکلاتم میرم پیش دکتر امینه صابونچی 

دستش سبکه ادم ازش ارامش میگیره میخوای یه سر برو پیشش