2777
2789

من مشهد جراحی کردم 

بعده شش ماهه برگشته!! ی دونه جدید زده!

اما ۵سانته و نیاز ب جراحی نداره  

فعلا دارم دارو مصرف میکنم ببینم کوچک میشه 

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تو نشخوار فکری داری؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

من مشهد جراحی کردم بعده شش ماهه برگشته!! ی دونه جدید زده!اما ۵سانته و نیاز ب جراحی نداره فعلا دارم ...

ای بابا. چند سانت بود اونی که جراحی کردین؟ مال من ظاهراً سیزده سانته و من از آزمایش کم خونی متوجه ش شدم

مامان دوقلو ها . سپهر و سهند 

عزیزم فیبروم از سردی رحم میاد یه سری چیزهارو رعایت کن موقع ظرف شستن پیشبند ببند ، تو پریودی حموم نرو، پاهاتو زیر آب سرد نذار همیشه شکم و پاهاتو گرم نگه دار شکمتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده و با شال ببند دستتو زیر آب سرد نذار موقع شستن ظروف دستکش بپوش کلا غذاهای گرم بخور تو پریودی سردیجات نخور اینا رو رعایت کنی کم کم کوچیک میشه چون ۹۰ درصد بعد از جراحی برمیگرده

ای بابا. چند سانت بود اونی که جراحی کردین؟ مال من ظاهراً سیزده سانته و من از آزمایش کم خونی متوجه ش ...

۱۱سانت یک کیلو بود وزنش ۱۰۰۰سی سی

سفتت محکم 

دست میزدی بهش سفت بود شکمم 

کی بهت گفت کم خونیت از فیبرومه؟ 

منم کم خونی داشتم اما متوجه نشدم از فیبرومه با خوردن قرص آهن کم خونیمو درمان کردم 

هموگلوبینت چند بود؟

۱۱سانت یک کیلو بود وزنش ۱۰۰۰سی سیسفتت محکم دست میزدی بهش سفت بود شکمم کی بهت گفت کم خونیت از فیبرومه ...

من بطور کلی کم خون نبودم، یه آزمایش چکاپ دادم که متخصص داخلی برام نوشت ، بعد هموگلوبین هشت بود فریتین ۳ ، در نهایت خودم رفتم دکتر زنان ، گفتم سونو بنویسه تا علتش مشخص بشه. چون من متوجه خونریزی زیاد قاعدگی نبودم ، فکر می کردم عادیه. نگو زیاد بوده. بعد سونو هم متوجه فیبروم شدم. دکتر زنانی که بعدش رفتم بهم گفت چون خیلی بزرگه راهی جز جراحی نیست.

مامان دوقلو ها . سپهر و سهند 
من بطور کلی کم خون نبودم، یه آزمایش چکاپ دادم که متخصص داخلی برام نوشت ، بعد هموگلوبین هشت بود فریتی ...

منم بهم گفت راهی بجز جراحی نیست 

اصلا اومده بود رو کلیه م فیبرومم 

تکرر ادرار داشتم و یبوست چون ب روده ام و کلیه ام  فشار میاورد 

مال شما از منم بزرگتره

انقدم شکمم سفت بود درد میگرفت فشار میخورد 

منم با سونو فهمیدم 

منم کم خون بودم اما از شما هم بیشتر من هموگلوبینم ۴.۵ بود 

منم خونریزی هام شدید بود امااااا 

خیلی ناراحتم باز فییروم دراوردم باورت نمیشه چقد غصه دارم 

میترسم باز عمل بخاد 

باز بزرگ شه 

ایخدا 

من قبل عمل طب سنتی هم رفتم اثر نکرد