2777
2789

تو راه بازارم

بچه ها من تیپای اسپرت و راحت میپسندم..

شلوار نیم بگ زغالی دارم مام استایل مشکی دارم 

کارگو هم دارم برا دانشگاه اوکی نیس بنظرم ..

چه شلوار دیگه ای بگیرم؟ راسته بردارم؟یا ازاین پارچه ایا نمیدونم گیج شدم شما هم بگین لطفااا

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه‌اشون مناسبن بجز کارگو

من خودمم کارگو دارم ولی به نظرم مناسب پوشیدن تو دانشگاه نیست

بقیه‌ اینایی که گفتی خوبن 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
همه‌اشون مناسبن بجز کارگومن خودمم کارگو دارم ولی به نظرم مناسب پوشیدن تو دانشگاه نیستبقیه‌ اینایی که ...

اره خودمم گفتم ک مناسب نیست اصلا

ممنون عزیزم خودم نیم بگ خیلی میمسندم برای دانشگاه شاید یه رنگ دیگه لشم بگیرم چون زغالیشو دارم

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
شلوار راسته پارچه ای یا شلوار بگ پارچه ای ک کلفت باشه جنسشان مثل کرپ باشه بزار عکسو دارم یا ن برات ب ...

وای یه دنیا ممنون عشقم بابت کمک❣

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪