2777
2789

به دیسک هستن رو نداره؟چرا واقعا؟

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان که پرینت سه بعدی اومده احتمالا روش کار میکنن چون مشکلیه که زیاد هست

عزیزم میشه یکم‌بیشتر دربارش توضیح بدی

یعنی امیدی هس؟

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

دیسک چی دارید؟

هم کمر وهم گردن

هنوز ۳۰ سالمم نیس از همه چی ناراحتم😔

هوش مصنوعی یه مدل زبان پیشرفته اساز خودش تبحر و خلاقیت و ابتکار و دانش نداره

بلاخره علم کلی پیشرفت کرده باید راهی باشه

هوش مصنوعی در حال حاضر فقط از اطلاعاتی که ما بهش می‌دیم استفاده می‌کنه از خودش که چیزی خلق نمی‌کنه و هنوز روش بحث کرد که می‌تونه به این تواناسی برسه یا نه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

اتفاقا من تازگیا دیسکمو با ورزش درمان کردم

تو نت بزنید

حرکت اصلاحی دیسک کمر

برید تو قسمت ویدیو ها

یه اقایی هست شلوارش سبزه

اونو دانلود کنید

من یه دو هفتس هرروز انجام دادم خییییییلی بهترم

یعنی خییییییییلیا

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

عزیزم میشه یکم‌بیشتر دربارش توضیح بدییعنی امیدی هس؟

با توجه به رشد سریعی که این فناوری طی سال‌های اخیر داشته می‌توان پیش بینی کرد که به زودی ایده هر خانه یک رایانه به ایده‌ی هر خانه یک چاپگر تبدیل شود و یک خانواده بتواند تمامی نیاز‌های خود را از طریق این چاپگرهای همه کاره برطرف کند. آخرین شاهکار این چاپگرها چاپ یکی از مهره‌های ستون فقرات است. این مهره که برای درمان تباهی دیسک کمر و ناپایداری ستون فقرات به کار رفت برای کمک به رشد دو تکه استخوان جدا از هم درون یک ساختار جامد کامپوزیتی ساخته شده بود. این قطعه قرار است به عنوان جایگزین دیسک آسیب دیده و تغییر شکل یافته برای جدا نگه داشتن مهره‌ها و کاهش فشار بر روی نخاع به کار رود.

فناوری چاپ سه بعدی اینجا هم همچون سایر حوزه‌های علم با قدرت حضور یافته و پتانسیل بالایی برای به کار گیری در زمینه‌های مختلف علم پزشکی را داراست. شرکتی که این قطعه را ساخته از نرم افزار اختصاصی خود برای این کار بهره برده است و جنس این قطعه نیز از پلیمر مهندسی پلی اتر کتون کتون (PEKK) است. این جراحی که حدود دو ماه پیش صورت گرفته است، جراحان تا کنون از عمل خود کاملا رضایت داشته‌اند.

به گفته‌ی یکی از پزشکان حاضر در این عمل جراحی :

این قطعه به آسانی در محل مورد نظر قرار گرفته و فارغ از بی نظمی‌ها و عدم تقارن محل قرار گیری بدون فشار آوردن به نخاع و ستون فقرات در محل خود قرار گرفت.

در حالی که کل این فرایند در انتظار ثبت شدن به عنوان یک پتنت است شرکت سازنده این قطعه امیدوار است بتواند از این فناوری در سایر قطعاتی که قرار است در بدن به کار روند استفاده کند تا ضمن آسان تر شدن جراحی ها، درصد موفقیت آن‌ها نیز افزایش یابد، ضمن اینکه می‌توان از همین فناوری برای سایر قسمت‌های ستون فقرات نیز بهره برد.

اینو نگاه فکر کنم پس امیدی هست (نشد لینک بدم)

入学試験を待っています

اتفاقا من تازگیا دیسکمو با ورزش درمان کردمتو نت بزنیدحرکت اصلاحی دیسک کمربرید تو قسمت ویدیو هایه اقا ...

برای همه نمیشه انواع دیسک فرق داره فقط در صورتی خوب میشه که مشکل دیسک به خاطر ضعف عضله باشه 

استارتر بهتره با یه متخصص حرکات اصلاحی صحبت کنید ممکنه با ورزش خوب بشه ولی خودتون امتحانش نکنید شاید بهتون آسیب بزنه

入学試験を待っています

برای همه نمیشه انواع دیسک فرق داره فقط در صورتی خوب میشه که مشکل دیسک به خاطر ضعف عضله باشه استارتر ...

ببخشید من نمیدونستم اینو

ممنون که گفتی 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

اتفاقا من تازگیا دیسکمو با ورزش درمان کردمتو نت بزنیدحرکت اصلاحی دیسک کمربرید تو قسمت ویدیو هایه اقا ...

من بجز دیسک کمر دیسک گردن هم دارم 

هردو رو دارم

دیسک گردن از کمر خیلی دردش بدتره

زندگیم نابوده حالم خیلی بدع من همش ۲۸ سالمه بخدا طاقت نمیارم😔

من بجز دیسک کمر دیسک گردن هم دارم هردو رو دارمدیسک گردن از کمر خیلی دردش بدترهزندگیم نابوده حالم خیل ...

اتفاقا اخر ویدیو حرکات دیسک گردنو هم میده

منم۲۹سالمه