2777
2789
عنوان

پر بازیدم میکنی بفهمم باید چیکار کنم🙂❓

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 21 پست
عشقم چرا اینقد ناامید پاشو یا علی بگو ماشاالله زرنگم ک هستی بفکر خودت باش فقططططط خودت،،، تو برا هیچ ...

دارم میمیرم بخدا خسته شدم انتخاب رشته بهمنو ک کردم فقط منتظرم ببینم چی میشه دارم درد میکشم.. 

دارم از کل وجودم درد میکشم.. 

وقتی میبینم تموم این مدت همه چیز چقد بگا رفته و من حتی کاری از دستم بر نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فک میکنی با من خودمو تغییر بدم.. ن ن اشتباه گفتم چطوری خودمو تغییر بدم؟ ب کدوم جا تخمی چنگ بزنم ...

طرز حرف زدنتو درست کن اولش

بعدم من نمیدونم چی کار کردی چی کار نکردی؟ اوکی از مدرسه اخراجت کردن رفتی بزرگسالان درس خوندی. تموم شده رفته. الان چ خودتو بکشی چ اهمیت ندی اون اتفاقایی که نباید میفتاده افتاده و تو خیلیاشم خودت مقصر نبودی. بگرد دنبال راه چاره باش. حداقلش اینه که نشینی خودتو با کسی که شریف قبول شده مقایسه کنی. از صفر شروع کن. فکر کن اصلا خانواده نداری همه چی به عهده خودته.

.

دارم میمیرم بخدا خسته شدم انتخاب رشته بهمنو ک کردم فقط منتظرم ببینم چی میشه دارم درد میکشم.. دارم از ...

و یه چیز مسخره که شاید اصلا فکر کنی توان انجامشو نداری

وقتی نمیتونی به خودت کمک کنی باید شروع کنی به دیگران کمک کنی 

متاسفم ک چنین تجربه ی تلخی رو داشتی💔

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

دارم میمیرم بخدا خسته شدم انتخاب رشته بهمنو ک کردم فقط منتظرم ببینم چی میشه دارم درد میکشم.. دارم از ...

اتفاقایی ک برات افتاده رو تجربه نکردم ولی دقیقن مسیر تو رو رفتم و الان اونجایی هستم ک تو ایستادی،خیلیا اینجورین ولی اینک بشینی غصشو بخوری چیزی عوض نمیشه از نو شرو کن همونجوری ک من شرو کردم امیدی ندارم ولی شاید شد،حداقلش اینک تمام تلاشم رو کردم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

چرا فک میکنی با من خودمو تغییر بدم.. ن ن اشتباه گفتم چطوری خودمو تغییر بدم؟ ب کدوم جا تخمی چنگ بزنم ...

ب تنها چیزی ک نیاز داری پوله ،برو کار کن پولاتو جمع کن ازاد یا پیام نور ت هر رشته ای ک میخوای تحصیل کن،ارشدتم برو ت دانشگاهای تاپ دولتی ادامه تحصیل بده