2777
2789
عنوان

میشه به سوالم جواب بدید

57 بازدید | 15 پست

اگه یک خانواده که ۶ تا بچه دارن،  سه تاشون در طی مدت سه سال طلاق گرفته باشن،  همگی هم زندگی های ۱٠-۱۵-۲٠ ساله داشتن،  با دوتا بچه. یکی دیگه از بچه هاشون هم تا حالا دوبار تا پای طلاق رفته و همه میدونن،  یعنی یجورایی چهارتا از بچه هاشون زندگی موفقی نداشتن از ۶ تا بچه. 

از اینجا مشخصه که این خانواده یه چیزیشون هست و مشکل دارن؟  

خانوما من عروس سوم اون خانوادم و سومین طلاق و خیلی ظلم در حقم شده.  

هدفم از پرسیدن این سوال اینه که فامیل متوجه میشن مشکل از خودشونه که اینقدر طلاق توی خانوادشون زیاده و مثل سم خالص هستن. و دروغایی که پشت سر من میگم چرندیاته.... 

اره دیگه بلاخره نمیشه ک مثلا از یه خانواده ۶ نفره ۴ تا بچه طلاق بگیره همیشه هم مقصر طرف مقابل باشه 

قطعا خودشون هم یه ایراداتی دارن

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره ها چقدر بد اوردندعا نگرفتن برا بچه هاشون

من خودم یکی از عروس ها هستم.  

نه عزیزم مطمینم دعا در کار نیست،  از روز اول نذاشتن زندگی کنیم،  دیگه خسته شدیم من و جاری ها

اره دیگه بلاخره نمیشه ک مثلا از یه خانواده ۶ نفره ۴ تا بچه طلاق بگیره همیشه هم مقصر طرف مقابل باشه ق ...

امیدوارم همه مثل شما بفهم باشن و دروغ هاشونو باور نکنن

امیدوارم همه مثل شما بفهم باشن و دروغ هاشونو باور نکنن

مطمئن باش مردم میفهمن یه چیزی هست این وسط 

شاید در ظاهر نشون ندن به اون خانواده 

اما بین خودشون قطعا میگن یه دلیلی داره ک اینقد ک طلاق میگیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرض دارن مگ چ مرگشونه

خودپسند و خودشیفته هستن

به پسراشون یه چیزایی یاد میدن که زن خود شیطونه،  به حرف زنت گوش نده، و کلا میخوان زندگی پسرهارو تا وقتی پیر بشن کنترل کنن.  زن هیچ حقی نداره حتی واسه آخرهفته ش که کجا بره تفریح!  فقط هرجا اونا بخوان...  

و توی همه اینا یه دعواهایی درست میشه و بی حرمتی میکنن به عروس و جواب سلامشو نمیدن چون هفته قبل نیومده دستبوسی و.......  توضیحش سخته ولی من ده سال بینشون بودم،  سرشار از آسیب روحی و غرور شکسته و عزت نفس له شده م... مشکلات مالی و اهل کار نبودن و خیانت و غیره هم داشتن دوتا از پسراشون.  درست تربیت نشدن

مطمئن باش مردم میفهمن یه چیزی هست این وسط شاید در ظاهر نشون ندن به اون خانواده اما بین خودشون قطعا م ...

خدا خیرتون بده

دلم قرص شد که فامیل میفهمن و باور نمیکنن چیزایی که در موردم میگن

من مشاورم گفته وارد صحبت و توضیح دادن به فامیل نشو که حالت بدتر میشه،  بذار خودشون در گذرزمان بفهمن

خدا خیرتون بدهدلم قرص شد که فامیل میفهمن و باور نمیکنن چیزایی که در موردم میگنمن مشاورم گفته وارد صح ...

اره نیاز نیس به فامیلای اونا چیزی توضیح بدی 

اگ میخوای جدا شی که دیگه اصلا چشم تو چشم فامیلاش نمیشی 

اگرم روزی کسی ازت پرسید چرا چیشده جزئیات نگو فقط یه لبخند بزن بگو چی بگم دیگه من اولین نفر نبودم ک از خانوادشون جدا شده !!! در همین حد 

مردم همه میفهمن چ خبر بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودپسند و خودشیفته هستنبه پسراشون یه چیزایی یاد میدن که زن خود شیطونه، به حرف زنت گوش نده، و کلا می ...

بیخیال حرف مردم پس

نجات پیدا کردی

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اره نیاز نیس به فامیلای اونا چیزی توضیح بدی اگ میخوای جدا شی که دیگه اصلا چشم تو چشم فامیلاش نمیشی ا ...

فامیل مشترک زیاااااد داریم چون نسبت فامیلی داشتیم از قبل ازدواج.  

جمله قشنگی گفتی،  مشاورم هم همینو میگه که کوتاه و مختصر فلش بزنم به آمار طلاق توی خانوادشون. 

بیخیال حرف مردم پسنجات پیدا کردی

نجات که نگم براتون،  واااااااقعا راه نفسم باز شد و آزاد شدم از قفس.......  تا چندماه اول روزی ده بار ناخودآگاه میگفتم آخیییییش راحت شدم خدایاشکرررررت که نجاتم دادی

فامیل مشترک زیاااااد داریم چون نسبت فامیلی داشتیم از قبل ازدواج. جمله قشنگی گفتی، مشاورم هم همینو ...

ازدواج فامیلی تو این زمینه ها یکم سخته چون همه کنجکاون و ممکنه سوال کنن 

دقیقا با حفظ خونسردی و ارامش بگو چی بگم دیگه من که اولین نفر نبودم جدا شده از خانوادشون !! انشالله خدا کسیرو گرفتارشون نکنه ! در همین حد 

انشالله ازین به بعد زندگی روی خوششو بهت نشون بده❤️🤲🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40