2777
2789

تنبلی تخمدان یا PCOS (سندرم تخمدان پلی‌کیستیک) می‌تواند تأثیر زیادی بر روی باروری داشته باشد. بسیاری از خانم‌ها با این مشکل مواجه هستند و برای باردار شدن نیاز به درمان دارند. 

درمان‌ها معمولاً شامل تغییرات در سبک زندگی، داروهای هورمونی و در برخی موارد، درمان‌های باروری مانند Clomid یا Gonadotropins می‌شود. 

تجربه هر فرد متفاوت است و زمان باردار شدن نیز می‌تواند متفاوت باشد. برخی از خانم‌ها ممکن است به سرعت باردار شوند، در حالی که دیگران ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشند.

.

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارداری اولم بعد 6 ماه اقدام با ای یو ای باردار شدم 

سومی رو با پلیکیستیک شدییبد با یبار اقدام 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من قبل اقدام رفتم دکتر زنان ، از قبل هم دوسال تحت نظر بودم و آزمایشات و پاپ اسمیر و سونوگرافی اینارو انجام داده بودم . ولی شرایط بچه دارشدن نداشتم. 

خلاصه قبل اقدام دکتر بهم گفت سه ماه طبیعی اقدام داشته باش و برام فقط اسید فولیک نوشت روزی یکی بخورم . 

و منی که تنبلی تخمدان شدید داشتم و سه ماه سه ماه پریود نمی‌شدم تو ماه دوم طبیعی باردار شدم . 

الآنم هفته ۲۲ هستم .