میخواستم بدونم کمکی رو شروع کردین چه تغییری کردن بچه ها.
از نظر وزن
از نظر خواب
شیرخوردنشون کم شده یا زیاد.
اخلاقشون عوض شده یعنی ارومتر شدن یا خیر
واینکه میلشون به غذای کمکی چطور بود
خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول که شروع کردم بد میخورد مجبور بودم شیرو بدم ولی الان بهتر شده سوپو کامل میخوره سرلاکو حریرم بهش م ...
پسر من کلا شیر کم میخوره .بخاطر همین شروع کردم
من نزدیک ۳ هفته هست غذای کمکی میدم..سوپ فرنی حریره بادم و سرلاک.اوایل خوب نمیخورد ولی الان بیشتر میخوره...رو خوابش که هیج تاثیری نداشته..همچنان دایم میخواد بلند شه شیر بخوره..البته فعلا زوده..از یک سالگی به بعد راحت تر میتونن همه چیز بخورن و شیر شبانه کمتر میشه...من که امیدوارم اینطور بشه...
من نزدیک ۳ هفته هست غذای کمکی میدم..سوپ فرنی حریره بادم و سرلاک.اوایل خوب نمیخورد ولی الان بیشتر میخ ...
ممنونم.لیدی جون از چند قاشق شروع کردی.لعابم دادی؟
عزیزم از روزی ۲،۳تا قاشق چایخوری شروع کردم..ولی خب واقعیت روزهای دیگه میدیدم میل داره بیشتر بهش میدا ...
توش نباتم ریختی .من همینجوری دادم نبات نریختم