2789
عنوان

انتظار سخت...

262 بازدید | 38 پست

دو راهی بین عقل و قلب...

نامزدمو دوس دارم...اما بعد از چهارسال یه تصمیم بزرگ گرفتم...قطع ارتباط کامل با نامزدم و خانواده ش و منتظرم تا تکلیف مو روشن کنن...😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اگه با نامزدت قطع ارتباط کنی ممکنه دیگه تصمیم نگیره.روت یه حساب دیگه ای باز کرده

نه عزیزم قبل اینکه خطمو عوض کنم به ایشون کنم...درضمن به پدرم گفتم هر حرفی دارن به شما بگن...

چرا رابطه تونو قطع کردی؟

تو چهار سال نامزدی باهم زیاد دعوا داشتیم ولی من خیلی فداکاری کردم خیلی...اینو هم خودش هم فامیلاش میدونن...ولی باز بعضی خصلت هاش درست نشده...

تصمیم درستی گرفتی اگر قصد تغییر و اصلاح داشته باشه به خودش میاد

اگر هم نه که تکلیف خودت مشخصه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
تصمیم درستی گرفتی اگر قصد تغییر و اصلاح داشته باشه به خودش میاد اگر هم نه که تکلیف خودت مشخصه

عزیزم قبلنا این کارو نمیکردم و سعی میکردم دوتایی حل کنیم...ولی متاسفانه نامزد من پررو شده...

بیشتر ازت فاصله میگیره، یه ترتیبی بده خونواده های دو طرف باشن بزرگ ترا منظورمه، بعد به بابات بگو صحبت کنه و تاریخ عروسی رو مشخص کنه. چهار سال خیلی زیاده برای عقذ

...