2777
2789
عنوان

حذف زیست گیاهی برای کنکور اردیبهشت

370 بازدید | 14 پست

من زیستمو تازه استارت زدم 

و فقط انسانی جانوری و ژنتیک میرسم بخونم 

ولی برا کنکور تیر گیاهیم میخونم ولی هدف اصلیم اردیبهشته و هدفم پرستاری هست و درصد حدود ۴۰تا ۵۰ برام کافیه 

بعضی تاپیکارو رفتم نوشتن گیاهی حذف کنی نابودی😐

خب چرا مثلا! 

کلی سوال مستقل و جدا از گیاهی داریم مثلا انسانی و جانوری من خیلی کم یا اصلا ندیدم ک ترکیب شن با گیاهی خب ادم اونارو جواب بده با ژنتیک چرا نابود میشه؟

نه نابود نیستی رو چندتا فصل کاملا مسلط باشی بهتر از اینه همه فصلارو ناقص بلد باشی حذف کن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نابود نیستی رو چندتا فصل کاملا مسلط باشی بهتر از اینه همه فصلارو ناقص بلد باشی حذف کن

ن واقعا تا جون دارم انسانی و جانوری و ژنتیک میخونم و ازشون چیزی کنار نمیذارم ب جز گیاهیی ک واقعا نمیرسم بخونم وقت ندارم 

بنظرتون حداقل درصد چقد بهم میده این مباحث

عشقم ی مبحثی کامل یاد گرفتن بهتر از پرت و پرپلا خوندنه هوشمندانه فکر کن‌و‌بنطرم گیاهی حذف کن

اره واقعا خودمم همینو میگم چون الان بخوام برا گیاهی هم تایم بذارم این یکی هارو خوب نمیرسم بخونم هل هلکی میشه

ن واقعا تا جون دارم انسانی و جانوری و ژنتیک میخونم و ازشون چیزی کنار نمیذارم ب جز گیاهیی ک واقعا نمی ...

شما با این مباحث حداقل سی چهل رو دارین اگه سطح کنکور بالا باشه در غیر اینصورت پنجاه شصت رو دارین اگه خوب بخونین

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ریسکش خیلی بالاست 

یه زمانی تو کنکور سوالات تا این اندازه ترکیبی نبود و تقریبا سهم هر مبحث مشخص بود یعنی تقریبا یه تعداد مشخصی سوال از هر مبحث میومد و شما میتونستی مطمئن باشی که اگه فلان مبحث رو بخونم ازش ۳ یا ۴ سوال میاد و من میتونم به ۲ یا ۳ سوالش جواب بدم ولی الان اینطور نیست اصلا  . یعنی نمیتونی بگی فلان مبحثو حذف میکنم و سوالاتشو جواب نمیدم و فقط امتیاز تستای اون مبحثو از دست میدم ، مخصوصا توی زیست 

معلوم نیست از چه فصلی چند سوال میاد ، و معلوم نیست تستای ترکیبی رو چجوری بدن 

مخصوصا اینکه میگی میخوای ژنتیک بخونی ولی گیاهی نخونی ، اسن ممکن نیست چون امتیاز ژنتیکم به احتمال خیلی زیاد از دست میدی . خیلی از سوالات ژنتیک با اون سوالای مربوط به ذرت و گرده و اینا ترکیب میشن و خوندن ژنتیک بدون گیاهی این معنی رو میده که شما این ریسکو میپذیری که شاید سوالات ژنتیک ، از گیاهی بیاد و نتونی جواب بدی و عملا ژنتیک خوندنت بی فایده بشه سر جلسه 

اینایی هم که میگن با کیفیت بخون ، حجم مهم نیست و اشکال نداره چند فصلو حذف کنی و ... اینا از شرایط فعلی کنکور خبر ندارن 

هم با کیفیت بخون ، همه همه مباحثو بخون .همه رو با کیفیت ۱۰۰ بخون. زیست شوخی بردار نیست . کشکی و سر سری و نصفه نیمه خوندنش با نخوندنش هیچ فرقی نداره چون خوب یا کامل نخونده باشی ، تستاشو که غالبا ترکیبی هم هست نمیتونی بزنی و عملا خوندنت به هیچ درد نمیخوره. 

البته به هدفتم بستگی داره . اگه پرستاری  روزانه دانشگاهای تیپ ۱ میخوای حرفامو جدی بگیر که پشیمون نشی بعدا

ریسکش خیلی بالاست یه زمانی تو کنکور سوالات تا این اندازه ترکیبی نبود و تقریبا سهم هر مبحث مشخص بود ی ...

عزیزم منو هم راهنمایی میکنید؟ 

من درسنامه زیست میخونم بعدشم متن کتاب

بعد تستای ای کیو 

خب بعدش باید چ کنم؟ 

عزیزم منو هم راهنمایی میکنید؟ من درسنامه زیست میخونم بعدشم متن کتاببعد تستای ای کیو خب بعدش باید چ ک ...

والا راهنمایی کردن خیلی سخته تو این موارد  .مخصوصا اینکه هدف بچه ها ، مدل درس خوندنشون ، هدفشون و تایمی که دارن با هم فرق داره 

اگه دهم هستید ، اینکه تست میزنید خیلی خوبه 

اگه یازدهم یا دوازدهمید ، به نظرم بعد تستا ، ۲ تا کار میتونید بکنید :

۱. تستای سالهای قبل قلم چی ، ماز یا ازمونای دیگه رو بزنید . این تستای مشابه پارسال و .... کمک میکنه اگه تیپ تستی تو کتاب تستتون نبود اونجا بتونید تمرینش کنید . مخصوصا تستای ترکیبی ازمونا خیلی خوبن . خود کتاب ایکیوی جامع هم خیلی تستای ترکیبی داره . کلا کار کردن رو تستای ترکیبی خیلی به کارتون میاد

۲. تستای کتاب تست خودتون که مارک دار کردید رو مجدد بزنید و مرور کنید یا برید سراغ منبع دوم ( مثلا خیلی سبز ، پینوکیو ، نشر الگو و... )

البته یه چیزی هم به نظرم خوبه اینه که زیاد درسنامه نخونید ، هم تایم زیادی ازتون میگیره هم معمولا درسنامه ها نکات فرعی زیاد دارن ، به جاش کتابو بار ها و بارها بخونید و نکات کنکوری و کاربردی رو با تست اموزشی زدم یاد بگیرید

ریسکش خیلی بالاست یه زمانی تو کنکور سوالات تا این اندازه ترکیبی نبود و تقریبا سهم هر مبحث مشخص بود ی ...

😢😢😢😢😢

بنظرتون چطور برنامه بریزم برا گیاهی؟

روتین طور بخونم؟ ینی هر روز خورد خورد در حد نیم ساعت تایم بذارم ده تام تست بزنم براش

😢😢😢😢😢بنظرتون چطور برنامه بریزم برا گیاهی؟روتین طور بخونم؟ ینی هر روز خورد خورد در حد نیم ساعت ت ...

چی بگم هر جور که خودت راحت تری و بهتر یادمیگیری . روش یادگیری برای هر کسی متفاوته

ولی به نظر من یه تایم یکی دو روزه بزار ، اول کلشو ( گیاهی هر سه پایه رو ) کامل از رو کتاب بخون که دستت بیاد اصل مطلب چیه 

بعد میتونی دقیقا طبق ایده خودت همینطوری خورد خورد تو روزای مختلف ازش تست بزنی 

یا اصلا میتونی طبق برنامه راهبردی ازمون ازمایشی خودت بخونیش ( البته که اگه برنامه از گیاهی دهم و یازدهم نگذشته باشه )