نمیدونم واقعا هرچی بتونم فقط میخوام سایزمم ب شدت کمتر بشه از بس مسخرم میکنن
بیخیال حرفشون من 102 کیلو بودم تو 4 ماه با رژیم و ورزش شدم 82 کیلو ولی تلاش کردم خیلی تلاش کردم این پروسه زمان بره اگ بخای تو مدت کم خودتو عذاب بدی معدت آسیب میبیننه وگرنه هست همچین رژیمایی ، من یبار گرفتم تو 15 روز 5 کیلو کم کردم ولی بقرآن کل سیستمات بدنم بهم خورد معده درد تا چندین ماه مشکلات گوارشی حتی پریودم بهم خورد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درکت میکنم بخدا منم عین تو بودم یه حرفایی شنیدم تا بمیرمم یادم نمیره ولی ب ت.خ.مت تو اگ میخای لاغر شی رژیم درست و ورزش و شروع کن چند ماه طول میکشه ولی نتیجشو میبینی
اون وقتی منو گرفت 110 کیلو بودم 😂 ، نه ولی بهم میگفت چند ماه سختی کشیدی حیفش نکن در این حد بهم میگه ، من انقد باشگاه رفتم برام تکراری شده🥲رژیم گرفتم برام تکراری شده دلم ی چیز جدید میخاد میخام برم والیبال اینبارم