2777
2789
عنوان

خانمای باردار و کسانی ک بچه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حرف از لیاقت نزدم عزیزم گفتم اگه خدا بهتون داده قدرشو بدونید

اخه تو تاپیک گفتی خدا شما رو لایق مادر شدن ندونسته

گفتم به لیاقت ربطی نداره

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

الهی خدایا به این استارتر عزیز به حق این ماه عزیز نی نی بده جوری که تو ماه رمضان بیاد بگه باردارم 🥰 ...

ممنونم عزیزم با خوندن پیامت اشک اومد تو چشمام خدا از دل مهربونت بشنوه 💖🌹

اینم حرفیه ولی کاش اگه تصمیم گرفتیم ی آدمو ب این دنیا دعوت کنیم مسئولیت پذیری داشته باشیم

نمیشه گفت . چون ما آدما حتی یک ثانیه بعد خودمون رو نمیتونیم تضمیم کنیم.

کلی آدم و بچه تو دنیا که از کوچکی دچار فراق و فقدان والدین و رنج و ...

اینکه من نمیدونم تا کِی عمرم قد میده کنار بچم باشم و بیارمش بی مسئولیتی. 

اینکه ندونم چطور تربیت و بزرگ میشه. چجور آدمی میشه تو دنیا.

ضرر رسان و آزارگر میشه یا چی...

اینا مسئولیته. ولی ما فقط قسمت لذت خودمون رو میبینیم

نمیشه گفت . چون ما آدما حتی یک ثانیه بعد خودمون رو نمیتونیم تضمیم کنیم.کلی آدم و بچه تو دنیا که از ک ...

اره دیگه

دنیا گارانتی نداره

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

من از وقتی بچه دار شدم نگرانم ک نباشم ی وقتی یا مثلا چرا اوردمش تو این دنیای کثیف این افکار ولم نمیک ...

عزیزم افکار بد رو از خودت دور کن انشااله بچه گلت زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و خوشبختی و موفقیتش رو ببینی 

اخه تو تاپیک گفتی خدا شما رو لایق مادر شدن ندونستهگفتم به لیاقت ربطی نداره

من گفتم شاید من لایق نبودم هنوز ولی میدونم هر کسی ک پدر و مادر میشه هم لزوما لیاقت نداره عزیزم 

خیلیارو میشناسم ک واقعا لایق نیستن و خدا نمیدونم با چه حکمتی بهشون بچه داده 

من گفتم شاید من لایق نبودم هنوز ولی میدونم هر کسی ک پدر و مادر میشه هم لزوما لیاقت نداره عزیزم خیلیا ...

اره واقعا

نمیشه گفت . چون ما آدما حتی یک ثانیه بعد خودمون رو نمیتونیم تضمیم کنیم.کلی آدم و بچه تو دنیا که از ک ...

آره اتفاقا منم زیاد بهش فکر میکنم شایدم ی قسمتش خودخواهی ما آدماس ک میخوایم ی نفر دیگه رو ب دنیا بیاریم ولی در حال حاضر من واقعا دوست دارم مادر بشم دوست دارم عشق بورزم ب ی موجود زنده ک از وجود خودمه میخوام همه زندگی و دار و ندارمو ب پاش بریزم و تو تک تک لحظات حمایتش کنم تا جایی ک بتونه روی ملی خودش بایسته