2777
2789
عنوان

خانمای باردار و کسانی ک بچه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 40 پست

عزیزم به لیاقت داشتن یا نداشتن ربطی نداره

الان این همه ادم بچه دار میشن، یعنی لیاقت دارن همشون?

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به لیاقت داشتن یا نداشتن ربطی ندارهالان این همه ادم بچه دار میشن، یعنی لیاقت دارن همشون?

آره دیگه. بچه زورکی بیاری، عذاب ببینه و رنج بکشه تو این دنیا و آخر هم با کلی حسرت معلوم نیست تو چندسالگی بره زیر خاک. اینا لیاقت میخواد. 

تازه کلی منت هم سرش بذارن.

آره دیگه. بچه زورکی بیاری، عذاب ببینه و رنج بکشه تو این دنیا و آخر هم با کلی حسرت معلوم نیست تو چندس ...

اونش به یه طرف بله

تازه بعضیا لیاقت کلمه پدر و مادر هم ندارن

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

عزیزم به لیاقت داشتن یا نداشتن ربطی ندارهالان این همه ادم بچه دار میشن، یعنی لیاقت دارن همشون?

من حرف از لیاقت نزدم عزیزم گفتم اگه خدا بهتون داده قدرشو بدونید

اینم حرفیه ولی کاش اگه تصمیم گرفتیم ی آدمو ب این دنیا دعوت کنیم مسئولیت پذیری داشته باشیم

همون دیگه

هشتاد درصد بی مسئولیت ان