2777
2789
عنوان

بابای پولدار ولی

137 بازدید | 3 پست

همه طایفه سمت پدری بهم میگن بابان پولداره چرا رفته دنبال مواد فروشی چرا زندگیتون انقد داغونه الان بعد فوت مامانم یه روز خونه راهم نداده خونه خالمم خالم اذیت میکنه خونه دایمم زنداییم میره رو مخم چقدر به عذابم من بابام مگه اون پولا رو میخواد چکار کنه خرج نمیکنه من پولی ازش ندیدم تا مامانم بود همه چی رو مامانم میخرید حتی الان یه دست لباس برام نگرفته وای کاش بمیرم از دستش 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

برو از طریق دادگاه نفقه بگیر

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

برو از طریق دادگاه نفقه بگیر

میخواستم برم اتفاقا خالم میگه نه زشته مردم فکر بد میکنن راجبت 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم برم اتفاقا خالم میگه نه زشته مردم فکر بد میکنن راجبت

مردم خر کی ان

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)