2777
2789
عنوان

چند وقت بعد ازدواج بچه بیاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 37 پست

اگه سنت بالاس ۲ سال اگه کمه ۳ یا ۴ 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مشکلاتتون جدیه و اعصابتون بابت این مشکلات خیلی خرد میشه بچه بدترشمیکنه

مطمِنباش هیچکس تغییر نمیکنه

خواهر  دوست من 6 سال صبر کرد همسرش تغییر کنه ولی نکرد اما باز بچه اورد

الان علاوه برخودش بچه هاشم دارن عذاب میکشن

هرموقع امادگی کامل جسمی روحی مالی داشتین هردوتون و انقدر خوشبخت و خوشحال بودین که بخواین یه بچه هم خوشبخت کنین!

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اگ ازدواجت سنتیه بزار یکی دوسال بگذره حداقل از نظر مالی دستتون ب دهنتون برسه و اینک قبلش برو‌دکتر بگ ...

برای ازدواج مدرن هم همینه،مردها تو دوستی اخلاقشون با وقتی که میرند زیر یه سقف خیلی متفاوته

به نظرم بستگی به خود زوج داره و شرایطی که دارن 

من خودم ۱ سال بعد ازدواج اقدام کردم ولی چون مشکل داشتم بعد ۱۰ سال تازه باردارشدم

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

۶سال گذشته بچه دار نشدیم و نخواهیم شدبسیار خوشحال و راضی هستیم و دیگه هر چی مشکل و عدم تفاهم بوده تا ...

ما هم۸ساله😬

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
برای ازدواج مدرن هم همینه،مردها تو دوستی اخلاقشون با وقتی که میرند زیر یه سقف خیلی متفاوته

اره عزیزم میدونم من خودم متاهلم و ازدواجمم سنتی نبود ، درسته از لحاظ عاطفی الان همو میشناسیم ولی از شرایطای دیگ باید صبر کنیم🥲 مخصوصا تو این دوره زمونه خیلی مسئولیته بزرگیه بچه داری