2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حساب پریود 6 هفته و 3 روز رفتم تشکیل شده بود 

و سونو هم دقیقا 6 هفته و 3 روز رو نشون داد

شما هم اگر طبق سیکلتون 7 هفته و 4 روز هستید زمان خوبیه میتونید برید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

هفته هفتم رفتم دکتر منو ترسوند گفت قلب جنین واضح نیست هفته هشتم یانهم بیا دوباره رفتم تشکیل شده بود ضربان قلبشم نرمال بود یعنی هزار بار مردم و زنده شدم 😬😬

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

هفته هفتم رفتم دکتر منو ترسوند گفت قلب جنین واضح نیست هفته هشتم یانهم بیا دوباره رفتم تشکیل شده بود ...

چقد ادم استرس میگیره اینجوری..

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم عزیزمهنوز ک نرفتم😥

منم شیش هفته میشم.پیگیری نکردم.اولین بچته 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
اره عزیزم بچه اوله

متولد ۷۴ تحت نظر باردار شدی یا نه دکتر رفتن مکافات مخصوصا اگه هی بفرستت اینور اونور

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان