2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حساب پریود 6 هفته و 3 روز رفتم تشکیل شده بود 

و سونو هم دقیقا 6 هفته و 3 روز رو نشون داد

شما هم اگر طبق سیکلتون 7 هفته و 4 روز هستید زمان خوبیه میتونید برید

.Pain🔥you made me a believer

هفته هفتم رفتم دکتر منو ترسوند گفت قلب جنین واضح نیست هفته هشتم یانهم بیا دوباره رفتم تشکیل شده بود ضربان قلبشم نرمال بود یعنی هزار بار مردم و زنده شدم 😬😬

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

هفته هفتم رفتم دکتر منو ترسوند گفت قلب جنین واضح نیست هفته هشتم یانهم بیا دوباره رفتم تشکیل شده بود ...

چقد ادم استرس میگیره اینجوری..

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم عزیزمهنوز ک نرفتم😥

منم شیش هفته میشم.پیگیری نکردم.اولین بچته 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
اره عزیزم بچه اوله

متولد ۷۴ تحت نظر باردار شدی یا نه دکتر رفتن مکافات مخصوصا اگه هی بفرستت اینور اونور

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان