2777
2789
عنوان

کسی اینجا دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 25 پست
چندین جمعه پشت هم

من خودم برای دو نفر تا حالو خوندم اولی رو دیم سرم غیرتی شد 

دومی هم سلبریتی بود قرار بود برم چایی احتمال دیدنش زیاد بود اما نشد 

بعد مدتها دیدم ب پیچم ریکوست داده

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم برای دو نفر تا حالو خوندم اولی رو دیم سرم غیرتی شد دومی هم سلبریتی بود قرار بود برم چایی احت ...

من برا شوهرم خوندم

تو همین نی نی سایت چندین روش یاد گرفتم فقط واسه محارم جواب میده واسه ما محرم ها نتیجه عکس و بد داره 

اگه این روش  با دعا جواب بده  دختر عموتون به خواستش برسه 

ولی احساسی تصمیم  گرفته باشه  وباهاش خوشبخت نشه چی؟؟

ایا فکر اینجاشو کرده    ؟؟عوض دعا نویس بره دعا کنه متوسل به خدا وائمه بشه  یه  بخت خوب قسمتش بشه 

مسئله یه عمر زندگیه   

اگه این روش با دعا جواب بده دختر عموتون به خواستش برسه ولی احساسی تصمیم گرفته باشه وباهاش خوشبخت ...

والا من چه میدونم مردم خودشون عقل دارن دیگه پسره پولداره شایدم خوشبخت شه اما باباش پسره رو ترد کرده

جدی میشه؟تو اطرافیانت کسی رو داشتی ازین کارا کرده باشه؟؟؟

توی اطرافیانم یه فامیل دور داشتیم عاشق یه پسری بود ولی پسره یه دختره دیگرو دوست داشت با اون دختره ازدواج کرد 

بعد فامیلمونم رفنه بود پیش یه دعا نویس اینارو از هم جدا کنه عشق اونو تو دل پسره بکاره اونم بهش گفته بود مو بیار یا یه چیزی که دی ان دی اون شخص روش باشه مثله خون مسواک شونه مو از این چیزا این برده بود بعد اینا جدا شدن اومد با فامیل ما ازدواج کرد ازدواج که کرد پسره همش اینو کتک میزد تحقیر بعضی شبام خونه نمیومد و براش مهم نبود این فامیلمون چی میشه یه بار مشتری اورده بود برای زنش 

همچین ادمی نبود پسره ولی تحت تاثیر دعا قرار گرفته بود ازار اذیت هاییم که اجنه ها میکردن دختره رو که به کنار روانی شده بود موهاشو میکند یه بار میخواست خودشو بندازه پایین جلوشو گرفتیم ازش پرسیدیم میگفت اونا بهم گفتن خودمو پرت کنم یعنی اجنه ها شب قبل فوتش همرو دعوت کرد گفت من دعا گرفتم و و.... همه چیو گفت ما شوک شده یودیم بعد میگفت من تا ۱۰ ساعت دیگه بیشتر زنده نیستم فکر میکردیم الکی میگه ولی راست گفته بود اجنه ها زمان مرگشو اعلام کرده بودن و به طرز خیلی عجیبی دختره فوت کرد رد کبودی و زخم هم روی گردن و کمرش بود ما دیدیمش ترسیدیم رنگ پوستش مایل به ابی یود چشم باز مرده بود 

اون دعانویسم پیدا نشد که نشد

بخاطر همین میگم این کارا اخر عاقبت نداره وقتی چیزی توی سرنوشتت نیست نباید مجبور کنی خدارو و اونو به دست بیاری چون عتقبتت مثل همین دختره میشه

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

من برا شوهرم خوندمتو همین نی نی سایت چندین روش یاد گرفتم فقط واسه محارم جواب میده واسه ما محرم ها نت ...

واااا وفتی یکی رو دوست داری دوتاییتون هم آدمایی خوبی هستیم بشینیم نگاه کنیم ک آیا سرنوشت اوکی میکنه یا ن 

قصد بدی ک نداریم برای ازدواج می‌خونیم 

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

والا من چه میدونم مردم خودشون عقل دارن دیگه پسره پولداره شایدم خوشبخت شه اما باباش پسره رو ترد کرده

خوب پسری که خونواده ازش راضی نیستن  چطور میتونه خونوادشو راضی نگه داره   اینم یه زنگ خطره /انشالله هر چی خیره برای همه پیش بیاد

بعد دعا نویس موی پسره رو میخواد چیکار؟

دی ان ای ازش داشته باشه دعا قویتر محکم تر بشه یه چیزی از وجود اون شخص بر میدارن و باهاش کارو انجام میدن تا موکل ها بفهمن روی کی دعا بسته شده

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶