ملکه_ویکتوریا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 388 عنوان مشکل اسپرم مورفولوژی 73 بازدید | 7 پست خانم ها کسی بوده مورفولوژی و حرکت اسپرم شوهرش صفر با دارو درمان شده باشه؟ آماده ام که پذیرای تو باشم فرزندم 1403/11/13 | 12:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_ویکتوریا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 388 من همسرم دارو اینا میخوره اما هنوز صعیفه باردار نشدم همزو یعنی باید بریم برای ivf? 😭 آماده ام که پذیرای تو باشم فرزندم
قمهره عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7794 یعنی باید بریم برای ivf? 😭 ما ک داریم میریم ای وی افچون بجز همسرم خودمم مشکل دارماما خب مشکلم نداشتم با اینجور اسپرم ها احرسز باید بری سراغ ای وی افبهتره زودتر بری
ملکه_ویکتوریا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 388 ما ک داریم میریم ای وی افچون بجز همسرم خودمم مشکل دارماما خب مشکلم نداشتم با اینجور اسپرم ها احرسز ب ... من خودم فقط یکم تیروئیدم کم کاره عزیزم میشه بگی دکتر به شوهرت چی گفت از اول گفت بهش ivf یا نه امیدواری داد؟ آماده ام که پذیرای تو باشم فرزندم
قمهره عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7794 من خودم فقط یکم تیروئیدم کم کاره عزیزم میشه بگی دکتر به شوهرت چی گفت از اول گفت بهش ivf یا نه امیدوا ... بابا اورولوژی ک اول دارو میده به همسرتمصرف میکنه دوماهبادش مبره ازمایش مجددبابا ارولوژی بما گفت بریذ انجام بدید ک طبیعی بشید توی بازده زمانی شش ماهه اگر نشد ای وی اف کنید
ملکه_ویکتوریا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 388 بابا اورولوژی ک اول دارو میده به همسرتمصرف میکنه دوماهبادش مبره ازمایش مجددبابا ارولوژی بما گفت بریذ ... مرسی عزیزم از راهنماییت آماده ام که پذیرای تو باشم فرزندم