2777
2789

من از نامزدم باردارم نمیدونم چطور ب خانوادم بگم هنوز ب شوهرمم نگفتم  شرایط اینکه زودم برم سر خونه زندگی ندارم ای خدا منو بکش😔

💜🧡❤💛💖🖤💓

اول به شوهرت بگو

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی سقط ش کنی با مشورت نامزدت

اگه باعث شه تا اخر عمر نازا بشه چی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
فکر نکنم ربطی داشته باشه به نازایی

اها افرین

فکر نمیکنی و مطمئنم نیستی

پس هیچوقت راهی که از عوارضش( هرچند احتمالی) خبر نداری رو جلوی پای هیچکس نذار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
فکر نکنم ربطی داشته باشه به نازایی

اتفاقا داره عزیزم بعضی ها دیگه رحمشون قادر نیستش بچه رو نگهداره بعد سقط

اگر هم جای غیرمجاز برند که خیلی بده چون آزمایشات انجام نمیشه وگروه خونی به هم نخوره از نظر منفی ومثبت باید حتما آمپول رگام بزنند واونایی که نمیزنند چون اطلاع ندارند دیگه باردار نمیشند

اها افرینفکر نمیکنی و مطمئنم نیستیپس هیچوقت راهی که از عوارضش( هرچند احتمالی) خبر نداری رو جلوی پای ...

من پاک کردم پیامو ولی واقعا نازایی ربطی فکر نکنم به سقط داشته باشه شما هم اگه صرفا از پزشک شنیدید و مطمئن هستید به بقیه بگین 

در ضمن مطمئنا قبل پیام من به ذهن خودش رسیده 

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه