سبک زندگی و تغذیه سال دارم ۷ روزه پریود نمیشم باردار هم نیستم استرس هم نداشتم چرا اینطوری شدم نگرانم
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیرم احتمالا خدایی نکرده یا کیست و فیبروم داری.یا تنبلی تخمدان
سونو اینا دادم خیلی بشه دوماهیش هیچکدوم رو ندارم
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
میگم اینم از احتمالاته دیگه دعوا ندارم کهمن یه دوست دارم هر وخ پریود نمیشه دلیلش تخم نزاشتنشه
فک کنم با کیت ها مشخص میشه تخمک گذاری شده یا نه.
خداروشکر عزیزم.آزمایش خون دادی که مطمءنی بارداری نیست؟البته طول دوره تا ۳۵ روز طبیعیه.
نه آزمایش ندادم چون واژینسموسم هنوز رابطه ندارم باردار بشم
خداروشکر عزیزم.آزمایش خون دادی که مطمءنی بارداری نیست؟البته طول دوره تا ۳۵ روز طبیعیه.
سرماخوردگی ممکنه دلیلش بشه