سلام بچه ها
من اکثر تاپیک های مربوط به پروتز سینه که تو سایت بود رو خوندم و بهم خیلی کمک کردن، الان که خودم اینکار رو انجام دادم گفتم بیام عضو سایت بشم و تجربه این عمل رو اینجا ثبت کنم شاید به کسایی که میخوان این عمل رو داشته باشن بتونه کمکی بکنه.
پروتز زیر عضله برند آریون فرانسوی با سایز 350 سی سی برای من انجام شد.
هزینه ها هم 52 میلیون بابت دستمزد جراح - 26 میلیون بابت پروتز - 12 میلیون بابت دستمزد بیمارستان - که مجموعا شد 90 میلیون
هزینه سوتین و استرپ و سیلیکون شیت مجموعا 3 میلیون و 400 هزار تومن
هزینه آزمایش خون و سونوگرافی مجموعا 800 هزار تومن
امروز 23 روز از عمل من میگذره از لحاظ تغییر سایز تا اینجا که هنوز کمی ورم داره از سایز 60 که خودم بودم (من به خاطر شیردهی که داشتم در واقع یه پوست چروک سایز 60 داشتم) رسیده به 80 کاپ a و از اینکه طبیعی هست راضی هستم. (14 روز اول به شدت ورم داشت)- کسی جز مادرم و همسرم خبر نداشت از عمل من- چند روز پیش که رفتم منزل مادرشوهرم برای روز پدر و خونه مادربزرگم کسی از خاله ها یا خواهرشوهرم اصلا نفهمیدن (برای من خیلی مهم بود که طبیعی باشه و سینه ام صاف و شیک وایسه)
دکتر به من بعد از عمل قرص مولتی ویتامین- استامینوفن کدئین- ژلوفن- سفکسیم- شیاف دیکلوفناک داده بود.
این عمل رو من تهران انجام دادم (اسم دکتر رو نمیبرم که تبلیغ نشه)- دو ساعت بعد از عمل من مرخص شدم و درد قفسه سینه فقط زمانیکه میخواستم از حالت دراز کش بلند شم بشینم داشتم و تا سه روز همسرم زمانیکه میخواستم بلند شم بشینم کمکم کرد و بقیه کارها (کارهای خونه و بچه) رو خودم انجام میدادم و از روز چهارم رفتم سرکار (کار من پشت سیستمی هست.)دردی که داشتم با داروها کاملا قابل کنترل بود. روز پنجم یه سینه من شروع کرد به کبود شدن و به دکتر اعلام کردم و گفتن طبیعی هست و تقریبا بعد از 10 روز از بین رفت (من فکر کردم به خاطر اینکه رفتم سرکار و به خودم فشار اوردم)
فقط زمانیکه خم میشم از زمین مثلا اسباب بازی ها رو جمع کنم احساس میکنم یه چیز مصنوعی تو بدنم هست به غیر از اون پوزیشن اصلا حسی ندارم و انگار بدن خودمه
سعی کردم چیزایی که به ذهنم میرسید میتونه کمک بکنه رو بگم