2777
2789
عنوان

تب بچه و غذا نخوردن

132 بازدید | 5 پست

بچم  دو روزه تب  کرده  وقت  دکتر دارم  دو ساعت  دیگه   غذا نمیخوره   بی حاله  تب  داره  امروزم بالا اورد  کسی بچش  این  ویروس رو گرفته  چه کار کردید  بچم  ۲ سالشه  دارم سکته میکنم  با معده خالی  هم نمیشه پروفن  داد  استامینوفنم  زیاد  اثر  نداره  انگار رو تبش

من بچم ۵ سالش بود این مریضی رو گرفت ، تا دو هفته غذا نخورد. باید ببری متخصص اطفال، اصرار نکن غذا بخوره واقعا بی اشتها میشن و نمی تونن غذا بخورن

برای تبش شیاف استامینوفن بزار بعد از ۲ ساعت بروفن بده، تبش با استامینوفن تنها نمیاد پایین

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استامینوفن تایلوفن انگاری بهتره اثرش منم بچه ام تب کرد تا ۵روز اصلا هیچی جواب نداد تا دوره اش تموم س ...

وای  پنج روز  امروز  تازه  میشه  روزسوم    سرفه  هم داره  یکم   بچم تو همین چند روز نصف  شد 

پارچه ی نمدار با آب و گلاب بزار رو پیشونی و شکمش، پیاز رو حلقه حلقه کن بزار تو جوراب بپوش براش ، یا ...

کردم  اینا رو  همین   دو روزه  دارم همین  کارا رو میکنم  فقط،بچم  خیلی خیلی   جیع میزنه   پارچه نم دار  بزارم  انقدر که  بالا میاره