2777
2789

بخاطر درمانش مجبورشدن بیام کنار خانواده ام حدود۱۰۰۰کیلومتر دورازهمسر و خونه زندگیم هستم شوهرمهر دو س هفته مجبوره این مسافتو بیادو برگرده هرسری هم ک میادو میره من دلم مثل سیرو سرکه میجوشه این سالم بیادو بره شهری ک همسرم هست امکاناتش کمه فقط بدرد کار میخوره درمان و ورزشم دارع واسه بچم ولی ب کیفیت و خوبی اینجایی ک میبرمش نیست دلسوز نیستن و وقت کمتری میزارن 

اگه هم نبرم دخترمووبیماریش پیشرفت میکنه و خسارات بدی میزنه ب اینده اش کارهمسرمم حوریه نمیتونه ولش کنه بیاد نمیدونم چکار کنم اخه یه روز دوروز ک نیست حداقل چن سال باید ببرمش چکارکنم اخه 😔😔وقتی همسرم نیست تمام مسئولیت باخودمه زندگی و بچه ها ازطرفی نگران تنهایی همسرمم نمیدونم چه غلطی کنم ای خدا😭توروخدا اگه راهنمایی نمیکنید حداقل دعا کنید زندگیم درست و درمون بشه

شرایط سختیه ولی دمت گرم که پای بچت وایسادی امیدوارم درست بشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله زود حال دحترت بهتر شه

ولی اگ ممکنه برو همون شهر خودت ک همسرت هست و علاوه بر درمان کلینیکی خودتم باهاش کار کن ک پیشرفتش سریع تر بشه

خیلی شرایطت سخته

خدا برات بسازه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بهتره همسرت یه شغل نزدیک شما پیدا کنه برای همتون خوبه و وقتی بچت درمان شد برین سر خونه زندگیتون

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
ممنونم بخاطر حاضرم هرکاری کنم ولی این وسط همسرمم هست نمیشه بیخیالش بشم

همسرت یه آدم بالغه و این بچه ؛ بچه اونم هست 

باید ازت ممنون باشه که این سختی رو به خاطر بچتون تحمل میکنی 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ان شاالله زود حال دحترت بهتر شهولی اگ ممکنه برو همون شهر خودت ک همسرت هست و علاوه بر درمان کلینیکی خ ...

ممنونم ان شالله راستش کیفیت کارشون وقتشون اصلا خوب نیست بخاطرهمین مجبور شدم ببرم یه جای دیگه