از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که تمام دنیاش تویی🩷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که تمام دنیاش تویی🩷
ببین مثلا من ی شمارو فروارد میکنم به یه خط دیگم!ممکنه اون خطه خاموش باشه اصلا تو ک زنگ بزنی قطع میشه روت..حالا من امتحان نکردم شایدم بلاک نامبر باشی خودب خود تماست رد میشه
این پیام برای بلاک بودن میاد عزیزم بازم دوستان دیگه نظر بدن چون من خودم چند نفر گذاستم لیست سیاه نمیتونن با من تماس بگیرن من متوجه میشه اونا زنگ زدن با یه تک زنگ فقط ولی اونا نمیتون بوق ازاد بشنون